Japanse lifting gezichtsmassage

Naast de normale gezichtsmassage, biedt Massage Therapy Rotterdam ook de Japanse lifting gezichtsmassage. Hieronder vindt u meer informatie over deze bijzondere massage.

Wat is een Japanse lifting gezichtsmassage?

De Japanse lifting massage is een vorm van gezichtsmassage die speciaal wordt gebruikt om ouderdomsverschijnselen te voorkomen. Door bepaalde punten in uw gezicht te stimuleren en gebruik te maken van druk wordt het herstelvermogen van uw huid geactiveerd en de elasticiteit van uw huid vergroot. Door de stimulerende technieken is het effect van deze massage zo groot dat een natuurlijk lift-effect ontstaat.

Veel mensen gebruiken deze vorm van massage als alternatief voor een veel ingrijpender facelift. Natuurlijk is deze massage ook gewoon heerlijk ontspannend.

De behandeling bestaat uit een massage van 1 uur en een huid schoonmaak met een gezichtsmasker van een half uur. Dus de complete massagebehandeling duurt in totaal anderhalf uur.

 

Boek nu!

 

Hoe werkt een Japanse lifting gezichtsmassage?

Door een mix van snelle, krachtige, langzame en ritmische bewegingen op uw gezicht, uw hals en het bovenste deel van uw borst worden meridianen en accupunctuur-punten gestimuleerd, wat direct effect heeft op het herstelvermogen van uw huid. De bloedcirculatie van uw gezicht verbetert, dode huidcellen worden vernietigd en de productie van elastine en collageen wordt in gang gezet. Daarmee verbetert deze behandeling de gezondheid van uw huid: ze wordt gladder en volume wordt hersteld. Hierdoor ontstaat een verjongingseffect en worden rimpels gladder.


De voordelen van een Japanse lifting gezichtsmassage

Een Japanse lifting massage vertraagt het verouderingsproces van uw gezicht en zorgt er voor dat u er jonger uitziet. Daarnaast biedt deze gezichtsmassage volledige ontspanning en wordt stress bestreden. Heeft u veel last van tandenknarsen of hoofdpijn? Dan kunnen ook deze klachten afnemen als gevolg van deze massagebehandeling. De Japanse lifting massage kan bovendien sommige problemen met het spijsverteringsstelsel verbeteren en de behandeling kan zelfs uw zicht verbeteren. Door deze massage ontspannen uw gezichtsspieren meer en worden rimpels verminderd.

 

Voor wie is een Japanse Lifting Massage bedoeld?

Japanse GezichtsmassageDeze behandeling vergroot de elasticiteit van uw gezichtshuid en de teint van uw huid licht op. Daarom wordt deze behandeling veel gebruikt ter voorkoming of behandeling van rimpels.

Vaak wordt deze vorm van massage gebruikt in de zomer, maar ook maakt hij deel uit van een beauty routine. Het belangrijkste doel van deze behandeling is uw gezicht te voeden. De bewegingen die tijdens de behandeling met de vingertoppen worden gemaakt maken deze massage tot een heel intense en zachte ervaring. Na een eerste sessie ziet u al enkele resultaten. Deze resultaten zullen toenemen op de middellange en lange termijn, na meerdere behandelingen.

 

 

 

Het verhaal achter de Japanse lifting massage

De Japanse lifting massage heeft zijn wortels in de traditionele Chinese geneeskunde en werd in eerste instantie vooral gebruikt om de geest van Samoerais te kalmeren na een zwaar gevecht. Later werd ontdekt dat deze massage tevens een “weg naar schoonheid” was en werd de behandeling vooral gebruikt als massage voor keizerinnen. Inmiddels kent deze vorm van massage ontelbare toevoegingen en verfijningen door generaties van Japanse meesters.

Deze massage boeken

Wilt u meer weten over deze gezichtsmassage? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u meer over de mogelijkheden. Wilt u graag deze massage boeken? Maak dan snel een afspraak op een tijdstip dat u uitkomt, door op de blauwe knop te klikken.

Boek nu!