Ervaringen

Cupping 30min

De Cupping Massage van 30 min. heeft veel verbeterd in mijn rug en verwijderd al mijn pijn! Adriana is echt een interessante persoon en zeer professioneel. Ik beveel het aan en ga zeker opnieuw langs!

Jerome Lombardo
maandag, december 3, 2018

Ster van het jaar

Treatwell Star van het jaar 2018

Ster van het jaar 2018 gekregen van Treatwell.
Dank je wel!

Treatwell
dinsdag, november 20, 2018

Aanbeveling

Heb een ontspanningsmassage gehad van 90 min door Arijana voor de 2de x en ik moet zeggen.. ik raad het iedereen aan.. helemaal niet duur en super ontspannend. Dank je wel Ariana… ik kan er weer tegenaan 👊

Suzana
zondag, november 18, 2018

Gouden handen

Heerlijke ontspanningsmassage gekregen. Prettige sfeer en zeer vriendelijke masseuse met gouden handen. Zeer professioneel, niet te hard en niet te zacht. Keurige afhandeling.
Fijne locatie aan de Maas.

Martie
zaterdag, november 17, 2018

Combinatie massage

Adriana is heel lief.
Ik had de ontspanningsmassage van 60 minuten en de Voetreflexologie van 30 minuten geboekt. Ik vind het een heerlijke combinatie!
Ook apart zeker aan te raden.

Esmée
zaterdag, oktober 27, 2018

Zeer goede sport massage

Een zeer goede sport(deep tissue) massage een goede combinatie van een beetje pijn en lekkere massage ( waar je wat van voelt)….

Max
vrijdag, oktober 12, 2018

Super lekker

Was echt super lekker.

Nazia
vrijdag, oktober 5, 2018

Geweldige ervaring

Afgelopen week was ik voor het eerst in een massagesalon en het was een geweldige ervaring. Ik had gekozen voor een ontspanningsmassage van een uur. Adriana weet wat ze doet en stelt je op je gemak. Ik kan deze salon zeker aanraden en ga er binnenkort weer naar toe voor een nieuwe massage.

Karin
vrijdag, september 28, 2018

Vijf sterren

De massage was erg fijn, ze weet duidelijk wat ze doet.
Super ook dat ze extra uitleg geeft wanneer je erom vraagt.

Margot
woensdag, september 5, 2018

Goede massage

Zeer vriendelijk, fijne ruimte en goede massage.

Rhea
zondag, juli 29, 2018

Zen voetreflexologie

Ik had voor de voetreflexologie van 30 min gekozen. Het was een fijne en ontspannende massage. Adriana is zelf ook erg rustig, waardoor jezelf ook in een soort van ‘zen’ modus komt

Y
donderdag, juli 26, 2018

Schouder is beter

Adriana is een lieve zeer ervaren masseur. Ik heb pijn geleden, maar mijn schouder voelt nu véél vrijer.
Dank je wel!

Rutger
donderdag, juni 14, 2018

Heerlijke massage!

Adriana is een vriendelijke dame die kennis heeft van haar vak. Zeker waard om een keer te proberen.

Seda
zaterdag, mei 26, 2018

Voetreflexzone massage

Fijne combinatie een voetreflexzone massage gecombineerd met een myofacial RSN-sportmassage waarbij met een handdoek de huid wordt opgepakt en heen en weer bewogen. Daarnaast word je gemasseerd met verwarmde olie: heerlijk!!
Dianne

Dianne
vrijdag, mei 25, 2018

De hotstone-massage was weer super

Het was mijn tweede keer bij Adriana. Ditmaal op haar nieuwe lokatie op het noordereiland. Het is een nette salon en je kunt er gratis parkeren.

Arjan
maandag, mei 21, 2018

Helende en ontspannende behandeling

Top masseuse, luistert naar de wens van client en geeft passende advies.

Kismet
zondag, mei 20, 2018

Een professional !!

Net een nieuwe locatie die nog beetje aangekleed moet worden. Maar de kundigheid en vriendelijkheid springt eruit.

Rutger
zaterdag, april 28, 2018

Heerlijk!

Mijn benen voelden heel zwaar door het vele sporten. Adriana heeft ze goed gemasseerd,zodat ik weer een stuk lichter kan lopen. Heerlijk! Dankjewel!

Peggy
donderdag, april 26, 2018

Adriana is zeer professioneel

Ze masseerde (trigger points) mijn schouders precies zoals ik het wilde en nu voelen mijn schouders bijna als nieuw. Ik raad dit zeker aan.

Arnold
donderdag, april 19, 2018

Prachtige nieuwe locatie en sfeervolle salon

Hot stone massage is een weldaad voor lichaam en geest. Voel me herboren! Dank je Adriana 🙂

Zoe
woensdag, april 18, 2018

Therapeutische massage voor chronische pijn

De massage was vrij pijnlijk maar dat was ook juist nodig en had ik ook verwacht. Voelde me na de massage meteen weer als nieuw en relaxed. Hierna werd ook aangegeven wat ik als vervolg massages/therapieen zou kunnen doen om de pijn in mijn rug blijvend te verlichten.

Anoniem
zaterdag, maart 24, 2018

Mijn kuitspieren zijn minder pijnlijk

Ze heeft me goed geholpen en mijn rug en kuitspieren zijn minder pijnlijk dan voorheen. Ik voel me veel beter en ik kan het zeker aanraden aan mijn team genoten.

Valerie
donderdag, maart 8, 2018

Begaan met haar klanten

Deskundig, neemt de tijd, goed advies eet- en drinkgewoonten, begaan met haar klanten, Adriana is ontwikkeld, volgt studies technieken diverse massages en is gezellig. Ik ben dan ook een vaste klant.

DIANNE
zaterdag, februari 3, 2018

Professioneel en ontzettend aardig

Een therapeutische massage gehad, wat echt nodig was. Adriana is heel professioneel en ontzettend aardig. Kan niet wachten tot de volgende behandeling Aromatherapy.

Amina
zondag, januari 21, 2018

Ik kom met regelmaat terug

Het is heel fijn om met Adriana te werken, haar aandacht en doelgerichtheid voor je klacht(en) en professionaliteit en dat tegen een scherpe prijs is heel gewaardeerd!

LD
zaterdag, januari 20, 2018

Zeer goede massage

Adriana is ook ontzettend aardig en geeft goede tips. Zeker een aanrader!

Lydia
zaterdag, januari 13, 2018

Zeker voor herhaling vatbaar !!

Adriana is super lief en heeft magische handen. Ze zorgt ervoor dat je echt ontspannen de deur uit gaat.

Seda
donderdag, januari 11, 2018

Heerlijk uur ontspanning

Afgelopen maandag geweest voor een ontspanning massage. Adriana is een heel rustige dame, die de tijd voor je neemt. Bij binnenkomst zag ze gelijk dat ik in verwachting ben en ook dat was geen probleem voor de behandeling. Ik heb een heerlijk uur ontspanning gekregen.

Serena
woensdag, december 20, 2017

De masseuze is heel vriendelijk

Ik heb de 90 minuten hotstone massage gedaan en het was heerlijk ontspannend, eerst werd de warme olie gemasserd en daarna met warme stenen verder gemasseerd. Ik raad het zeker aan om hier een hotstone massage te nemen. Als je eenmaal ligt dan zijn die 90 minuten zo voorbij.

Arjan
maandag, december 18, 2017

Uitstekende ontspanningsmassage

Adriana houdt rekening met specifieke klachten en weet precies waar ze het over heeft, uitermate vakkundig. Ik kwam er heel ontspannen vandaan, ze geeft ook echt rust en praat niet veel tijdens massage wat ook goed is.

Michel
dinsdag, september 19, 2017

Hartelijk ontvangst

Cupping massage is een beetje pijnlijk, maar bevrijd je van stressknopen en spanning in je schouders, rug en nek. Je kunt zelf aangeven of de druk te hoog is. Adriana masseert je armen zodat je wordt afgeleid van de geplaatste cuppings. Ze heeft een nieuwe professionele set cuppings aangeschaft met magneet puntjes die een bepaalde werking hebben. Ik heb een facial massage erna geboekt wat een heerlijke afsluiter is. In het verleden heb ik bij een sauna bezoek Wellness Ridderkerk ook een facial massage gehad met gezichtsmaskers, maar de gezichts-/decolleté massage van Adriana is beter. Ik ging stralend naar huis.

Dianne van Dal
zondag, september 17, 2017

Ik ga zeker terug

De ontvangst was perfect en professioneel. Je kreeg een intake gesprek en moest een intake formulier invullen. De massagetafel was comfortabel en verwarmd. De massage werd met veel aandacht gegeven.

Michel van Dijk
vrijdag, juli 21, 2017

Hele bekwame handen

Je voelt dat ze weet wat ze doet. Fijn dat er van te voren een intake word afgenomen, zeer professioneel. De masssge was stevig, soms pijnlijk , maar dat hoort. Voetmassage was ook heel prettig! Lekkere verwarmde olie, warme handen en een rustig muziekje.

Laura
zaterdag, juli 15, 2017

Therapeutische massage gehad

Best wel pijnlijk. Je kan aangeven hoe stevig ze moet masseren, tot hoever je zelf aankan. Ik heb al jaren last van verkrampte spieren in mijn schouders, hierdoor heb ik ook pijn in mijn armen gekregen. Adriana voelt precies aan wat de probleem zones zijn. Ze geeft goed advies hoe deze te behandelen. In mijn geval zou de cupping techniek passen bij het aanpakken van mijn schouder klachten. Na de therapeutische massage voelde mijn lichaam erg moe aan, advies van Adriana was goed rusten en veel water drinken. Wat ik ook fijn vond is dat ze de volgende dag mij een berichtje stuurde om te vragen hoe ik me voelde. Heel lief. Adriana bedankt voor het goede advies. Ik kom gauw langs om met de cupping therapie te beginnen.

Fariël
dinsdag, juli 11, 2017

Dit was de eerste keer cupping voor mij

Als de luchtdruk d.m.v. pompen opgevoerd wordt, kun je aangeven of het (te) pijnlijk is. De dag na de behandeling ben je een beetje moe en er is een pijnverlichting van door stress gespannen spieren: heerlijk!

Zoe
zaterdag, juni 10, 2017