Massages Rotterdam

Geniet van het moment. Dit moment is je leven!

Massagetherapie is een van de oudste geneeskunsten, en het wordt tot op de dag van vandaag beschouwd als een cruciaal aspect van vele fysieke revalidatieprogramma’s. Massagetherapie verlicht ongemak, vergemakkelijkt de ademhaling, verbetert het postuur en de bloedcirculatie, het versterkt de huidskleur en huidsgezondheid en het vergroot de gewrichtsflexibiliteit.

Ontspanningsmassage met amandelolie (ontspannend, vernieuwend, oplevend)

Massage met amandelolieDe massage is de genezende kracht voor ontspanning en verlichting. Ga liggen en ontspan terwijl uw deskundige therapeut de ideale combinatie selecteert van warme essentiële oliën en massagetechnieken om te garanderen dat u het meeste haalt uit deze therapeutische lichaamsbehandeling.

Voordelen van een ontspanningsmassage met amandelolie: Na een ontspannende massage, voelen uw spieren verlicht, uw algemene welzijn is hersteld en uw ervaart een ware connectie tussen lichaam en geest.

Boek nu!

Aromatherapie massage (Ayurverdische genezing)

Aromatherapie holistische massageAromatherapiemassage is een uitstekende massage met plantaardige essentiële oliën die aan massageolie worden toegevoegd.

Voordelen van een aromatherapie massage: Het werkt genezend voor het lichaam, de geest en de ziel. Het doel van de aromatherapiemassage is de herstellende eigenschappen van essentiële oliën te benutten zodat uw lichaam en geest kan ontspannen en helen.

Boek nu!

Therapeutische massage (tegen stress, pijn en blessures)

Therapeutische MassageDe therapeutische massage combineert Cyriax, rekken en andere therapeutische technieken voor een betere bloedcirculatie, om de diepere spierlagen te herstellen en om chronische spanningspatronen los te maken. Een goede therapeutische massage ontspant de spieren, verlicht spanning, maakt de gewrichten losser en verbetert de bloedsomloop. Het versnelt het herstelproces door de spieren losser te maken zodat de patiënt weer volledige controle over het lichaam heeft. Het wordt aanbevolen voor mensen met: nek-, schouder- en rugklachten, ischias, fibromyaligie, scoliose, kyphose, pendinitis, verstuikingen, een slecht postuur, cercivalgie, torticollis, frozen shoulder, een tenniselleboog of een slijmbeursontsteking.

Voordelen van een therapeutische massage: het houdt spierstress tegen en vermindert diepgewortelde spanning op plekken als de nek, onderrug en schouders. Een therapeutische massage versterkt alle belangrijke lichaamssystemen en helpt ze stabiel te blijven. Een massage heft invloed op de de spieren, het skelet, de bloedsomloop en het zenuwsysteem.

Boek nu!

Deep tissue/sportmassage (voel je fit voor sport en fit voor het leven)

Deep tissue/sportmassageDeze massage helpt u te herstellen en beter te presteren. Sportmassages helpen uw atletische carrière te verlengen, stress te verminderen en uw lichaam in balans te houden.

Voordelen van een deep tissue/sportmassage: Sportmassages zijn ideaal voor het behandelen van blessures alsmede het onderhouden van gezonde spieren, bindweefsel, lichaamsbewegingen, toon, symmetrie, balans van de spieren en uw postuur.

Meer informatie sportmassages »

Boek nu!

Hot Stone Massage

Hot Stone MassageEen Hot Stone massage bestaat uit een combinatie van vulkanische stenen, hun warmte en massagetechnieken. De verwarmde vulkanische stenen worden op drukpunten geplaatst waardoor het genezingsproces wordt versneld.

Voordelen van een Hot Stone massage: De hete stenen hebben een kalmerend effect, de behandeling is perfect voor het verlichten van chronische pijn, het verbeteren van de bloedcirculatie en de stenen bieden een diep gevoel van ontspanning en geven uw immuunsysteem een oppepper.

Meer informatie Hot Stone massage »

Boek nu!

Bloedcirculatiemassage (kom rusteloos binnen en ga weer weg als nieuw)

BloedcirculatiemassageEen zachte aanraking om de bloedcirculatie te stimuleren en het lichaam te zuiveren.

Voordelen van de bloedsomloopmassage: Deze ontspannende en verjongende behandeling kan zeer nuttig zijn voor mensen met rusteloze benen, schouders, enz.

Boek nu!

Reflexologie voetmassage (blijf in beweging)

Reflexologie voetmassageReflexologie is een eeuwenoude voetmassagekunst uit China. Elk deel van de voet correspondeert met een lichaamsdeel of orgaan, door de voet te masseren wordt het corresponderende gebied gestimuleerd. Reflexologie is een effectieve methode om het lichaam en de geest te laten ontspannen.

Voordelen van reflexologie voetmassage: Energie stroomt via het lichaam door kanalen die meridianen genoemd worden. Door een voetmassage worden de meridianen aangewakkerd wat leidt tot genezing en ontspanning. Door druk uit te oefenen op belangrijke punten op de voet worden de organen bereikt.

Boek nu!

Gezichtsmassage (Zie er goed uit en voel je beter)

GezichtsmassageEen gezichtsmassage is een van de meest fijne gezichtsbehandelingen. Een gezichtsmassage is een herstellende behandeling die de gezondheid verbetert en ervoor zorgt dat u er jonger uitziet en dat het verouderingsproces wordt vertraagd. Het is meer dan alleen een goed gevoel.

Voordelen van een gezichtsmassage: Deze krachtige maar fijne behandeling helpt bij de vermindering van rimpels, de ontspanning van gezichtsspieren en het verhogen van het zuurstofniveau.

Boek nu!

Japanse lifting gezichtsmassage (Het lijkt wel een facelift, maar dan zonder de operatie)

Japanse lifting gezichtsmassage De Japanse lifting massage is een gezichtsmassage die speciaal wordt gebruikt om ouderdomsverschijnselen te voorkomen. Door de stimulerende technieken is het effect van deze massage zo groot dat een natuurlijk lift-effect ontstaat. Veel mensen gebruiken deze vorm van massage als alternatief voor een veel ingrijpender facelift.
Omdat een gezichtsmasker onderdeel is van deze ontspannende massage duurt deze massage minimaal 1 uur.

Meer informatie Japanse gezichtsmassage »

Boek nu!