Over

Bij Massage therapy Rotterdam geloven we dat elk individu uniek is, daarom krijgt elke klant een gepersonaliseerde behandeling. De sessie begint altijd met een intakegesprek om u, uw mentale streven en uw fysieke beperkingen te leren kennen. Wij bieden een uitgebreide reeks massages en therapieën om uw gezondheid te verbeteren.

Adriana Aloman

Massagetherapeut

Adriana Aloman

Ervaren en gecertificeerd massagetherapeut, die de afgelopen zes jaar waardevolle, internationale ervaring heeft opgedaan in Luxehotels en schoonheidssalons in Amsterdam, Ibiza, Rotterdam en Valencia. Ze spreekt meerdere talen om een uitstekende communicatie met haar patiënten te kunnen garanderen.

Ze heeft meerdere professionele diploma’s in therapeutische massage (2011), Technische therapeutische massage (2012) & Technische sportmassage (2013) van Cim Grupo de formación in Valencia.

De afgelopen jaren heb ik onbedoeld een speciale passie ontwikkeld voor massagetherapie. Er was ooit een vrouw voor wie ik zorgde in een ziekenhuis, ze leed aan ernstige slapeloosheid. Op een nacht klaagde ze dat ze weer niet in slaap kon vallen en uitgeput was, ze had al dagen slaapproblemen en ik opperde om haar een massage te geven. Ik was dan ook enorm verrast om te zien dat ze na slechts enkele minuten in slaap was gevallen. Na haar herstel gaf zij mij de meest waardevolle feedback, dit was ook de belangrijkste reden dat ik massagetherapeut ben geworden. Ze zei: ‘Je handen zijn zo warm.’. Toen besefte ik het belang van holistische geneeskunst. Nu, zeven jaar later, ben ik gespecialiseerd in het combineren van therapeutische technieken en lifestyle coaching om op deze manier mijn patiënten een uitstekende behandeling aan te kunnen bieden.